KEISTIMEWAAN UNTUK AHLI ALTAR TERAHSIA KAMI. UNTUK MEREKA YANG MENDAPAT DARJAT HONOUR OF BRAVERY SAHAJA.

  1.     Potongan diskaun 30% untuk setiap buku BARU TERBITAN Write & Brave. Pembelian boleh dilakukan secara atas talian di www.writeandbrave.com atau pembelian terus di kedai buku Write & Brave Showroom Setia Alam, Selangor atau dimana-mana acara pesta buku yang disertai oleh Write & Brave.
  2. Pembelian buku seterusnya turut mendapat potongan diskaun dari 30% hingga 70% bergantung kepada promosi semasa/bulanan. Layari website www.writeandbrave.com.

Ahli akan menjadi antara yang terawal dimaklumkan tentang penerbitan buku baru Write & Brave. Ahli Honour of Bravery akan berpeluang menjadi pembaca terawal memiliki naskhah tersebut. Pemberitahuan ini akan diberi melalui newsletter.

  1. Ahli Honour of Bravery akan menjadi orang yang terawal dimaklumkan berlangsungnya sebarang acara pelancaran buku, ‘Meet & Greet’ bersama penulis, ikon, perjumpaan rahsia/tertutup (bersama penulis/ikon), kelas penulisan dan banyak lagi acara anjuran Write & Brave.
  2. Sewaktu berlangsungnya acara, ahli Honour of Bravery diberi keutamaan dan penghormatan terawal untuk berjumpa penulis/ikon di sesi autograf dan pelancaran buku. Anda hanya perlu menunjukkan kad virtual ini kepada pegawai acara. Simpan virtual kad ini di telefon bimbit anda atau didalam email.

Klik ke www.writeandbrave.com/newsletter untuk menjadi ahli, sekarang!

Leave a Reply